• 15 jaar grondzuigtechniek in Nederland
 • 15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

5 maart 2017

Leon Bastiaans introduceerde in 2002 de grondzuigtechniek in Nederland. In maart kunnen wij dit 15 jarig jubileum vieren met de komst van de meest moderne grondzuigwagen ter wereld. Leon Bastiaans is zeer trots dat hij heeft mee kunnen ontwikkelen aan een concept, waarbij geluidsreductie de opdracht was. Ook is 10% meer zuigvermogen gerealiseerd met eenzelfde brandstofverbruik, wat ten goede komt aan de efficiëntie.

 • nieuws

  Speciale grondboringen voor Zutphen Speciale grondboringen voor Zutphen

  Speciale grondboringen voor Zutphen

  De openbare verlichting in een oude Hanzestad als Zutphen vervang je niet zomaar. Onder de straten in het oude centrum bevinden zich oude opslagkelders, die veel verder reiken dan de grond waarop de oude panden staan. Om deze oude monumentale panden niet

 • nieuws

  15 jaar grondzuigtechniek in Nederland 15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

  15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

  18 maart is het precies 15 jaar geleden dat Leon Bastiaans het grondzuigen in Nederland heeft geïntroduceerd. Dit feestjaar is ingeluid met de komst van de allernieuwste zuigwagen, een wereldprimeur!

 • nieuws

  LBG komt naar je toe LBG komt naar je toe

  LBG komt naar je toe

  Hoe werkt nu een grondzuigwagen precies, wanneer kan ik hem het beste inzetten, zuigen in de vervuilde grond en wat kost een zuigwagen nu echt?

 • nieuws

  Grondzuigen in twee minuten Grondzuigen in twee minuten

  Grondzuigen in twee minuten

  Grondzuigen wordt bij LBG Bastiaans al ruim 10 jaar als hoofdactiviteit uitgevoerd. Deze film geeft in ruim twee minuten een beeld van de grondzuigtechniek.