• Waarom grondzuigen

Waarom grondzuigen

 
Minder schade en risico’s
Vooral in situaties waar men moet graven in de buurt van veel ondergrondse leidingen of wanneer de werkruimte beperkt of niet goed bereikbaar is.


Kostprijsreductie en Efficiëntie
Door onze compacte en zuinige machines garanderen we een snelle en efficiënte werkwijze.


Minder overlast voor de omgeving
Weinig ruimte en personeel nodig waardoor we de overlast voor omwonenden en milieu tot een minimum beperken. Grondopslag naast de sleuf is niet meer noodzakelijk.


MVO
Altijd oog voor mens en milieu. Onze machines zijn voorzien van speciale filters en stillere en schonere motoren waardoor de uitstoot minimaal is.

 • nieuws

  LBG komt naar je toe LBG komt naar je toe

  LBG komt naar je toe

  Hoe werkt nu een grondzuigwagen precies, wanneer kan ik hem het beste inzetten, zuigen in de vervuilde grond en wat kost een zuigwagen nu echt?

 • nieuws

  Speciale grondboringen voor Zutphen Speciale grondboringen voor Zutphen

  Speciale grondboringen voor Zutphen

  De openbare verlichting in een oude Hanzestad als Zutphen vervang je niet zomaar. Onder de straten in het oude centrum bevinden zich oude opslagkelders, die veel verder reiken dan de grond waarop de oude panden staan. Om deze oude monumentale panden niet

 • nieuws

  Grondzuigen in twee minuten Grondzuigen in twee minuten

  Grondzuigen in twee minuten

  Grondzuigen wordt bij LBG Bastiaans al ruim 10 jaar als hoofdactiviteit uitgevoerd. Deze film geeft in ruim twee minuten een beeld van de grondzuigtechniek.

 • nieuws

  Veilig werken bij bomen Veilig werken bij bomen

  Veilig werken bij bomen

  Het afgelopen jaar is het aantal aanvragen voor het zuigen bij bomen enorm toegenomen. Door bestekwijzigingen en de aandacht voor wortels zijn klanten steeds vaker genoodzaakt dit door de grondzuigtechniek te laten verrichten.