• Waarom grondzuigen

Waarom grondzuigen

 
Minder schade en risico’s
Vooral in situaties waar men moet graven in de buurt van veel ondergrondse leidingen of wanneer de werkruimte beperkt of niet goed bereikbaar is.


Kostprijsreductie en Efficiëntie
Door onze compacte en zuinige machines garanderen we een snelle en efficiënte werkwijze.


Minder overlast voor de omgeving
Weinig ruimte en personeel nodig waardoor we de overlast voor omwonenden en milieu tot een minimum beperken. Grondopslag naast de sleuf is niet meer noodzakelijk.


MVO
Altijd oog voor mens en milieu. Onze machines zijn voorzien van speciale filters en stillere en schonere motoren waardoor de uitstoot minimaal is.

 • nieuws

  15 jaar grondzuigtechniek in Nederland 15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

  15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

  18 maart is het precies 15 jaar geleden dat Leon Bastiaans het grondzuigen in Nederland heeft geïntroduceerd. Dit feestjaar is ingeluid met de komst van de allernieuwste zuigwagen, een wereldprimeur!

 • nieuws

  Stichting Belangenvereniging Grondzuigen Stichting Belangenvereniging Grondzuigen

  Stichting Belangenvereniging Grondzuigen

  Wist u dat er sinds 2012 een belangenvereniging bestaat speciaal voor de grondzuigtechniek. Deze vereniging telt al meer dan 25 leden. Dit alles ter bevordering van de professionalisering van de grondzuigbranche.

 • nieuws

  Speciale grondboringen voor Zutphen Speciale grondboringen voor Zutphen

  Speciale grondboringen voor Zutphen

  De openbare verlichting in een oude Hanzestad als Zutphen vervang je niet zomaar. Onder de straten in het oude centrum bevinden zich oude opslagkelders, die veel verder reiken dan de grond waarop de oude panden staan. Om deze oude monumentale panden niet

 • nieuws

  Grondzuigen in twee minuten Grondzuigen in twee minuten

  Grondzuigen in twee minuten

  Grondzuigen wordt bij LBG Bastiaans al ruim 10 jaar als hoofdactiviteit uitgevoerd. Deze film geeft in ruim twee minuten een beeld van de grondzuigtechniek.