• Tussenstation Duiven

Tussenstation Duiven

De desbetreffende kabels moesten om nieuwbouw te kunnen creëren verlegd worden naar 2m buiten de nieuwe gevel.
Aan de achterzijde van het pand was een noodgebouw waar kabels naar toe gingen. Ook deze moesten enigszins omgelegd worden. Doordat er al een aantal storingen aan het netwerk hadden plaatsgevonden was het voor de Gemeente Duiven cruciaal dat er geen storing op zou treden en dat er absoluut geen schades zouden ontstaan. De moeilijkheid voor LBG was wel dat van achter het voertuig alle zand in een keer op een juiste manier moest worden verwijderd omdat het onmogelijk was terug te gaan.

 • nieuws

  Veilig werken bij bomen Veilig werken bij bomen

  Veilig werken bij bomen

  Het afgelopen jaar is het aantal aanvragen voor het zuigen bij bomen enorm toegenomen. Door bestekwijzigingen en de aandacht voor wortels zijn klanten steeds vaker genoodzaakt dit door de grondzuigtechniek te laten verrichten.

 • nieuws

  Stichting Belangenvereniging Grondzuigen Stichting Belangenvereniging Grondzuigen

  Stichting Belangenvereniging Grondzuigen

  Wist u dat er sinds 2012 een belangenvereniging bestaat speciaal voor de grondzuigtechniek. Deze vereniging telt al meer dan 25 leden. Dit alles ter bevordering van de professionalisering van de grondzuigbranche.

 • nieuws

  Grondzuigen in twee minuten Grondzuigen in twee minuten

  Grondzuigen in twee minuten

  Grondzuigen wordt bij LBG Bastiaans al ruim 10 jaar als hoofdactiviteit uitgevoerd. Deze film geeft in ruim twee minuten een beeld van de grondzuigtechniek.

 • nieuws

  LBG komt naar je toe LBG komt naar je toe

  LBG komt naar je toe

  Hoe werkt nu een grondzuigwagen precies, wanneer kan ik hem het beste inzetten, zuigen in de vervuilde grond en wat kost een zuigwagen nu echt?