• Sleufbekisting voor Rasenberg APK

Sleufbekisting voor Rasenberg APK

LBG heeft daarom diverse vulopeningen en ontluchtingsopeningen gecreëerd waarbij de sleufwanden geborgen moesten blijven. Dit om instorten tijdens de bestaande werkzaamheden te voorkomen. Gezien de drukke ondergrondse infra vergde dit speciale toepassingen. LBG had zelf de oplossing in huis zodat de opdrachtgever Rasenberg APK b.v. compleet ontzorgd kon worden. Door het plaatsen van de allernieuwste sleufbekisting konden door de medewerkers van LBG de dämmer-werkzaamheden worden verricht en aansluitend de sleuf weer verdicht, afgewerkt en bestraat worden.

 • nieuws

  Veilig werken bij bomen Veilig werken bij bomen

  Veilig werken bij bomen

  Het afgelopen jaar is het aantal aanvragen voor het zuigen bij bomen enorm toegenomen. Door bestekwijzigingen en de aandacht voor wortels zijn klanten steeds vaker genoodzaakt dit door de grondzuigtechniek te laten verrichten.

 • nieuws

  Speciale grondboringen voor Zutphen Speciale grondboringen voor Zutphen

  Speciale grondboringen voor Zutphen

  De openbare verlichting in een oude Hanzestad als Zutphen vervang je niet zomaar. Onder de straten in het oude centrum bevinden zich oude opslagkelders, die veel verder reiken dan de grond waarop de oude panden staan. Om deze oude monumentale panden niet

 • nieuws

  Stichting Belangenvereniging Grondzuigen Stichting Belangenvereniging Grondzuigen

  Stichting Belangenvereniging Grondzuigen

  Wist u dat er sinds 2012 een belangenvereniging bestaat speciaal voor de grondzuigtechniek. Deze vereniging telt al meer dan 25 leden. Dit alles ter bevordering van de professionalisering van de grondzuigbranche.

 • nieuws

  15 jaar grondzuigtechniek in Nederland 15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

  15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

  18 maart is het precies 15 jaar geleden dat Leon Bastiaans het grondzuigen in Nederland heeft geïntroduceerd. Dit feestjaar is ingeluid met de komst van de allernieuwste zuigwagen, een wereldprimeur!