Projecten

 • LBG werkt aan nieuwe demiwaterinstallatie Rotterdam, Botlek

  LBG werkt aan nieuwe demiwaterinstallatie Rotterdam, Botlek

  In Rotterdam, Botlek werken wij op dit moment met een aantal zuigwagens in opdracht van Waterbedrijf Evides aan een nieuwe demiwaterinstallatie.

  » Lees verder
 • Tussenstation Duiven

  Tussenstation Duiven

  Voor Liander heeft LBG bij het tussenstation in Duiven het graafwerk rond het bestaande gebouw verzorgd. Hier liggen een groot aantal stroomkabels die onder spanning staan. De desbetreffende kabels moesten om nieuwbouw te kunnen creëren verlegd worden na

  » Lees verder
 • Sleufbekisting voor Rasenberg APK

  Sleufbekisting voor Rasenberg APK

  Voor een project van Rasenberg zijn gasleidingen gesaneerd in combinatie met behulp van grondzuigtechniek. De Bestaande gasleidingen lagen dermate diep in onstabiele zandgrond, dat de netwerkbeheerder besloot de oude buis te laten liggen en te dämmeren.

  » Lees verder
 • nieuws

  15 jaar grondzuigtechniek in Nederland 15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

  15 jaar grondzuigtechniek in Nederland

  18 maart is het precies 15 jaar geleden dat Leon Bastiaans het grondzuigen in Nederland heeft geïntroduceerd. Dit feestjaar is ingeluid met de komst van de allernieuwste zuigwagen, een wereldprimeur!

 • nieuws

  Speciale grondboringen voor Zutphen Speciale grondboringen voor Zutphen

  Speciale grondboringen voor Zutphen

  De openbare verlichting in een oude Hanzestad als Zutphen vervang je niet zomaar. Onder de straten in het oude centrum bevinden zich oude opslagkelders, die veel verder reiken dan de grond waarop de oude panden staan. Om deze oude monumentale panden niet

 • nieuws

  Stichting Belangenvereniging Grondzuigen Stichting Belangenvereniging Grondzuigen

  Stichting Belangenvereniging Grondzuigen

  Wist u dat er sinds 2012 een belangenvereniging bestaat speciaal voor de grondzuigtechniek. Deze vereniging telt al meer dan 25 leden. Dit alles ter bevordering van de professionalisering van de grondzuigbranche.

 • nieuws

  Veilig werken bij bomen Veilig werken bij bomen

  Veilig werken bij bomen

  Het afgelopen jaar is het aantal aanvragen voor het zuigen bij bomen enorm toegenomen. Door bestekwijzigingen en de aandacht voor wortels zijn klanten steeds vaker genoodzaakt dit door de grondzuigtechniek te laten verrichten.